varje vecka har ett slut så därför ska du med oss ut

Nu ska jag kortfatta min helg. Den har varit underbar.


Fredag:
Jag åkte in till stan och träffade Sanna Anna Emilie och Bessi. Vi hade trevligt. På kvällen träffade jag dem igen + Felle och Elli. Vi grillade på bryggan Marchmellows och korv. Yamie! Några kastade frukt på oss.   Sen sov jag och Bessan över hos Emelie. Det var också mysigt. Jag älskar att sitta i hennes säng och titta ut över mörkret. Det känns så tryggt.

Bild härifrån


 

Lördag: Jag och Anna hade planerat att göra något. Vilket vi också gjorde. Bessan och Sanna och Emilie var också med. Vi gick till Ica och jag köpte Loka + ett paket frysta hallon. Sen cyklade vi ner till ålstens ängen och njöt i solen. Jag och Anna gick fram till några folk som inte talade svenska. Det lät som spanska så vi prövade med: "Hola amigos, habláis epanol?" Men dem tittade på oss som om vi vore dumhuvuden och svarade: "öööhhh... NO!". Då sa Anna: "Byebye" och så nästan sprang vi därifrån. Efter det åkte vi hem till Bessan och solade på ballkongen.

På lördagskvällen sov Matilda hos mig. Jag tillagade en galamiddag NOT. Och sedan åt vi fruxo godis. Sen bäddade vi på min ballkong och låg där ute och tittade ut bland takåsarna. Det var jätte mysigt. Men sen bäddade vi tillbaka för vi förstod att vi inte skulle få så mycket sömn i klyan.


Söndag: Jag och Matilda vaknade tidigt (eller inte Matilda då.. hon var för lat). Och så var det dags att bege sig till Karlaplan. "Jag är en karlakarl, fuck du jag har det bra.." Hahahah xD Dem som kan fjortislåtar vet vad jag menar. Iaf. På östermalmis hade jag och alla mina underbara musikalvänner rep i almost 7 timmar. Jag typ dog på slutet. Så jag ringde pappa och han hämtade mig. Såväl ute i frisklufften fick jag ny energi och vi åkte till vasaparken och spelade fotboll samt åt goood mat på en utomhus-servering osv. 


FÖRESTÄLLNING IMORGON, TISDAG OCH ONSDAG!!!! GAAAAASH. DET KOMMER INTE BLI EN SUCCÈ! DAOOO.

Det var det. Puss på er. Min helg har varit underbar. Jag älskar vädret (än en gång).

en blå liten underbar hatt

Idag åkte jag in till stan och träffade Anna, Sanna, Emilie och Bessan där. När jag kom till dem gick dem och konkade på massa påsar. Orättvist! Jag som är pank. Daooo!  Men jag gick och köpte en as god smoothie på waynes, med hallon/äpple/mango smak. Åh mumisgt!
Vi gick runt lite i olika affärer och när vi kom in på HM satt Bessan en hatt på mitt huvud. Den var blå och pytteliten. En håraccesoar helt enkelt.
När vi gick ut från HM tänkte ingen på att den satt på mitt huvud så jag gick runt med den hur länge som helt. Efter ett tag gick vi in på din sko, och då såg jag i spegeln att jag hade på mig hatten fortfarande. Jag blev as chokad! Fatta? Har jag snott den nu? För jag behöll den :D Hahaa!
Aja! Nu har jag iallafall en blå liten hatt! Det var jätte kul XD

Nu ska jag till Anna tror jag.. Vi ska grilla med Bessan Sanna Emelie Felle och Elli (från Annas basktetlag typ)!
Se ya :D P.S Jag ÄLSKAR vädret.

Förlåt för inga bilder. Lägger in hatten sen. Hahahahah!


Hola cuties

Idag har jag på mig detta. Det ska bli pangväder nu några dagar.. YEEEEES!

RUTIG KLÄNNING & VIT KOFFTA!
Nu ska jag "fixa" mig lite. Sen ska jag till skolan. Hare bra. Puss & Hej!


Det är värt att titta på

Gamla bilder som är tagna med min webbkamera.
Detta är sjukt kul, tycker jag. Nu ska jag dela min glädje med er kära läsare! :D
Vissa bilder är ju helt sjukt fula. Hahahahaah! 




Minute maid

Jag har några saker att säga:

- Minute maid juice är gott, speciellt efter att man haft gympa

-
Gympan blir förvånandsvärt mycket roligare med tiden. Det var jätte kul att hoppa höjdhopp, jag klarade 113 cm. Stolt!

-
Jag har massa läxor. Blä!

- Paula är min ängel! Hon är bäääst

- Runebo har tydligen en skjorta som liknar min. Fuuuuck

-
Om ni vill att twilight-skådespelarna ska komma i sverige måste ni skriva under här. Gör fane mig det nu!!!!!

- Twilight filmen kommer ut om 7 dagar på åhlen! Aaaaaaaaaah

- Jag har första förställningen på måndag. Shiiiiiet!

- Man kan lätt underhålla sig med en webbkamera. Jag älskar den! Hahaha! För ett år sedan tog jag lätte seriösa bilder med den. Titta bara här:

Haha! Och min gröna tjocktröja? Fy, den är så ful. Haha! Det kommer nog ett inlägg med massa webbcamra-bilder

puss och hej

65 glosor + massa andra läxor

blääää buhu, vi har jätte mycket läxor jusst nu så jag hinner inget annat.
förresten, 65 spanska glosor? är inte det lite väl mycket, tönt som jag e ska jag öva dem inne på glosor.eu, haha!
nu måste jag rusa till musikalen, den börjar nu! oupsi.

här kommer en bild på mig från 50 talsdagen för läääänge sen. jag måååste bara fixa tandställning! usch vad fula tänder.
image3

puss och hej, leverpastej!

Jag orkar inte blogga

Hej! Just nu lockas jag inte alls till att blogga. Vet inte varför.... Men iallafall.

Helgen med Matilda i Karlskroga var väl sådär. Om jag orkar lägga upp bilder därifrån blir det antaglien endast på kossor, men just nu (som sagt) orkar jag inte.

Idag har jag varit med Hanna. Vi gjorde "det vanliga", tjockt med smoothie och läxor. Vi hoppade också studsmatta. Men detta förvånar er nog inte alls.

Bilder finns på Hannas blogg.

Jo.... Jag har tänkt på en sak. Det finns faktiskt fördelar med att bo i stan! Det förvånar mig. Okej, rålispaken är underbar på sommrarna och jaja. Men. När man panikt behöver något kan man bara springa till västermalmsgallerian på några minuter och köpa det!
Som i torsdag sprang jag och Matilda dit för att jag behövde en cardigan och på tillbakavägen kan ni ju gissa vad som låg i min påse?...
Och idag på väg hem från Hanna köpte jag ett par shorts från HM. Det är faktist väldigt skönt.

Men något mer har jag nog inte på hjärtat. Förutom att jag hatar alla webbshoppar eftersom att jag bara blir butter när jag inte får det jag vill ha, jag menar inte att jag är bortskämd, men det finns så många ögonstenar.

Hoppas ni orkade läsa detta. Puss och hej! //Emilia

Detta är ju otroligt roligt

Hej! Nu är vi framme här i .... nowhere?! Anyway, vi har ätit mat (okej, det var ett tag sen..) och suttit vid datorn, samt spelat alfapet - boring som fan.
På väg hit sjöng jag och Matilda i bilen till alla möjliga gamla låtar, Absolute Music 2005 och Brittney Spears klassiker.
Här kommer iallafall Crazy Frog! Som är såå sjukt otroligt rolig. Aaaaaaaah! Hahahaha xD


puss och hej

lantis

Hej! Snart ska jag och matilda  åka till karlskroga eller något sånt, där Matildas mammas sambo har landställe typ. Haha! Vi ska mjölka kossor, åka fyrhjuling, kanske åka till boda borg och det blir fint väder ska vi bada i sjön (basta innan...). Haha!Vi hörs på söndag eller måndag.
Förresten, hjälp vad tiden går fort. Det är fredag! El fín de semana!
Ha det så bra. Puss och hej

Bild från hösten 08 i broby.

hahaha!

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit rätt så uttråkad faktiskt. Efter min nyttiga lunch (inte) som var en fet rackarns paj som bestod av säkert 90% fett så började jag rota bland tusen olika utklädnings-/teaterkläder. Sen tog jag några kort på mig själv i dem. Hahaha, jag är helt osminkad och aaas ful. Men det är kul, tycker jag!

puss och hej (mitt nya hejdå)

kvällen

Kvällen vid brasan var härlig. Alla folk som samlas och tjoar ;) (ööhhh) hahaa.
Lägger upp bilder imorgon, orkar inte springa upp och hämta sladden nu.

Nu kommer bilder:

puss och hej

Värme

Idag är det över 20 grader, det är sjukt varmt. Jag, pappa, farmor och farfar har gått runt typ hela ön och det var så vackert att jag typ tappade hakan. Vattnet är så klart och blått. Farmor gick så långsamt så jag och pappa gick utan dem på tillbaka vägen. När jag kom hem tog jag på mig en klänning och läste i solen, wonderful
Jag han typ bara ta bilder på pärlan för mitt batteri dog, men det räcker långt ;)
Pärlan är såååå härligt. På sommrarna finns det en brygga där också



Idag är det som en slags tradition i bohuslän, för det är nämligen så att en gång på året under påsken tänds det brasor runt om i länen. Såklart ska jag dit, och det är så mysigt <3


puss och hej

en rödlackerad fin sak

Idag fyller farmor år och jag var tvungen att gå upp klockan 9 typ.. Sjukt tidigt! Jag var liksom på väg till konstrunda (döööö trist) vid 11 då jag vanligt vis vaknar. Men jag och pappa shoppade istället, haha. Eller jag köpte en tröja till gympan men bättre det än konstrunda. Sen träffade vi igen (en fet släktmassa) och åt goooood lunch som pappi bjöd alla på. Då passar alla på att beställa in de finaste tryfflarna och godaste skaldjuren osv.. Hahahaah xD
När vi skulle åka hem såg jag vääääääärldens finaste bil! En sån ska jag ha när jag skaffar körkort. Den var så sjukt vacker. okej vänta lite nu, en bil? jaaaa en bil! Jag mååååååååste ha en sån läckerbit.

Tänk mig sitta i en sånhär bil och tuta på de fårtal som åker förbi längt de nästa ödesliga grusvägarna. Såna blocksstensvägar är också okej. Solen kommer gå i skymm längst horrisonten. Åååååååååhhhhh!!!!!!


en korv i halsen


Rubriken får inte misstolkas....

Men jag har känt så flera gånger nu dem senaste dagarna. Två olika sammanhang med samma känsla som upprepar sig (jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men jag ska försöka förklara istället).
Jo igår när jag och Julia gick runt bland alla hus i fiskebäckskil fick jag en plötslig sommar längtan, men jag kunde inte visa den så tydligt som jag kände den, så då sa jag:
-Juulia, jag längtar så mycket efter sommaren att jag får bakåt-sug i halsen...

Det blir som ett stopp. Det går inte att andas. Allt stannar. Man blir stum!

Så fast värre blir det också när jag läser Twilightböckern och Edward nämns.
Det är faktiskt riktigt jobbigt att gilla någon som alla gillar, för folk tror ibland att man överdriver eller bara säger något för att följa någon sorts trend. Men så är det inte!
I tvåans bok är ju Edward inte med så mycket, och när Bella huliccierar (vet ej hur man stavar) om honom så får jag en korv i halsen typ.
Jag kan inte andas, mina fingrar börjar trumma på boken utan att jag medvetet gör det, och mina ben sparkar under täcket. Det är helt sjukt konstigt. Jag vet inte vad som händer. Och det är inget tillgjort!
Alla är ju trots allt olika, så det kan ju inte finnas något som är normalt men utöver de flesta så är jag rätt så konstig. Men såhär? Snäälla är det någon mer än jag som reagerar såhär?! Jag vet att Sanna får en liknande känsla. Tack gode gud´för det!

polka och daim

Hej. Igår träffades jag och Julia i lysekil. Jag åkte buss i ca en timme i bohuslän fatta vad duktig jag är!!! Jag är as stolt.
Vi hade jätte kul. Vi var jätte flummiga och jag gick runt med ett stort brett smile som i en tandkrämsreklam typ och vi skrattade åt as tråkiga skämt som Julia och hennes mormor brukade skämta med varandra. Hahaha.
Vi började med att fika på ett tantcafé, sedan letade vi efter Havet hus och gick runt och sa: Where is haauvets ha.. haus? Väl inne i havets hus började jag prata göteborska och värmländska i en vacker blandning. Problemet nu är det att jag har blivit beroende och pratar så hela tiden nu... Jag kan inte sluta prata sån dialekt.
Efter haauvets haus köpte vi glass och klubba och sen åkte vi över till vackra fiskebäckskil, och det var inte min sista gång jag satt foten där kan jag bara säga!
Sen kom pappa och hämtade mig och that's it. En trevlig dag var det. Hoppas ni orkade läsa, hahaahah

Här kommer lite bilder
 
Fula fiskar! Haaahaha


Jag ääälskar denhär bilden

jaha, det var ju en jädras massa bilder. hoppas ni nöjer er med dem, puss och hej

såhär..

såhär ser det ut varje gång jag ska läsa min mail
jag får så sjukt många mail per dag.. och alla är bara tråkig reklam. hahaha

harem

Hej!
Jag tycker att harem är ful. Uppriktigt sagt så tycker jag det, men jag vill inte såra någon som har det för det är ju bara mitt tycke.  Iallafall, harembyxorna på gina tricot är bara säckinga tricot "byxor" som ser ut som om man döljer att man har blöja. Jag såg denna outfit på Elin Klings "min outfit"sida, det är som en midre variant av lookbook typ. Och här tycker jag faktist att det var snyggt med harem, fast det är nog för att tyget inte är elastiskt. Det är mera "byx-tyg" om du fattar vad jag menar.
Vad tycker du om harem byxor?


Dagens bilder

Här kommer lite bilder från idag:


Hembakade köttbullar är smarrigt


En av våra 6miljoner "västkustiska"föremål

Kanske inte så roliga bilder, men det är ju iallafall något. Kommentera?


en gipsad lök

Hejsan! Jag är på strålande, sprudlande glatt humör. Farmor fyller år på fredag och jag måste tydligen ge henne någon present suck, av Eddie ska hon få en gipsad lök som är målad som en kyckling, haha.

I lördags stod det om Eddie i Svenska Dagbladet, skrivet av Karin. När jag hörde det blev jag förvånad men väldigt glad. Hahaha, jag tänkte då inte att det skulle handla om han som datanörd. Detta är en liten del av arikeln:


" - Det KAN bli krig i Sverige, försäkrar sjuåringen, han som kallar sig själv datanörd och tillbringar varje ledig stund framför skärmen med att meja ner motståndare i det spel som han påstår att "alla" sjuåringar har.

Att små figurer faller som käglor gör honom påtagligt uppsluppen. Kriget, det riktiga, skapar större oro. Om det kommer ska han flytta till sin farfar i Karlstad.

-Inte kan det bli krig i Karlstad, visst? vill han ha bekräftat och jag nickar och säger att risken är försumbar. Därmed är vi båda tryggade. "

Hahaha, Eddie är en riktig datanörd, det är så sant.
Här kommer dagens outfit, bilden är hur cp som helst ;)


jeansleggins vila, svart långt linne gina tricot, rutig skjorta, vit vårjacka och vita skor h&m, axelbandsväska åhlens.


Hola amigos

Hola! Jag pratar mycket spanska med farmor när jag är med henne, men det är svårt att förstå för hon snackar så sjukt fort och säger så svåra saker. Vi har varit och handlat mat och det bästa med att handla med henne är att man få i princip vad man känner för, snart ska jag gå och sätta mig nånstan och äta chokladpudding och läsa Sofis Mode. Fotografering ska också bli av... :D
Idag ringde jag JullisBullis och vi ska träffas på torsdag :) Det ska bli jätte kul, jaooo ;)
P.S På lördag ska det bli årets finaste dag här. Runt 20 grader. Hur najs är inte det?

Men bilder måste vi ju ha.. Letar lite i arkivet på denna dator så får jag se vad jag hittar. Bilderna är iallafall härifrån:

Det blev bara sommarbilder.. så istället ska jag fota lite istället. Det är nog roligare! =) KRAM

seven

Mitt 7:e inlägg för dagen, jag måste vara knäpp..
Detta är ganska sorjligt tycker jag. Skrivet av Lindsay Lohan 24 december 08:

i think that people go  through a lot in life. and the things that we go through, whatever they may be, simply just make us stronger in the long run... that is, if we actually take what it is we have learned from our mistakes and teach ourselves what NOT to do in the future. i have gone through a lot in my past, and to be completely honest, i am still going through a lot right now.. my father just let my family and i know, amongst others that he had another child after my little sister Aliana, or maybe he had it before Aliana?? either way, he cheated on my mother and that really sucks...

Nu måste jag verkligen packa. Jag har suttit vid datorn i 5 timmar nu. Ojdå. Förresten, måndagar betyder skvallertidingar. Yes! Jag kanske borde uppdater mera kändis-saker om det faller er på smaken. Jag tycker iallafall att det är väldigt intressant. SES

ett plus och ett stort minus

Pluset är att jag och Julia Cassel ska träffas på lovet för vi bor nära varandra i bohuslän

Minus är att Linsay Lohan och Samantha har separerat. Jag som alltid trodde på deras vågade förhållande och jag läste Lindsays blogg för ett tag sen där hon uppriktigt sa att de fortfarande var tsm. Men nu när Lindsay fick reda på Sam's otrohet är det över. Men jag tänker fortfarande läsa hennes gamla blogginlägg ( hon bloggar inte så offta). Om ni bryr er, som jag, så får ni nu ett litet citat av vad hon skrev på min födelsedag, tänk hur det är att vara kändis:

so....
today i was out with my friend Jamie and paparazzi wouldn't stop asking me where samantha was. and i'm not writing this blog because i feel like i need to prove that i'm with my girl to anyone at all. but because it's just annoying.

Tänk vad jobbigt.. Vad tycker ni om Lindsays och Samanthas separation?

tjao bella

Jag har kommit in i en Smoothie period. Jag dricker smoothie heeela tiden. Alla olika möjliga smaker. Men för det mesta dricker jag den på Hannas blogg med grädde och glass! Den är sjukt god.
Nu dricker jag en blåbärs-smoothie som också smakar mumsigt. I love it. Hahaha

Titta min nya design också. Snyggt eller snyggt? Vad tycker ni?
Den är gjord av
Andrea, hon är sååååå snäll :D

sunday

igår vad jag i stan med hanna och amanda. jag köpte en brun tunika från gina tricot ( jag handlar sällan på gina för alla har deras kläder, men nu gjorde jag det) och så köpte jag en grå vårjacka men den kom från somewhere else.
vi köpte också frapino (såklart), men baristan var så snååål, vi blev sura. hahaha.
på kvällen gjorde vi en hemlig sak, och vid halv 11 tiden följde shukkimuckii med oss hem till mands där vi drack chai te.

idag åker jag till landet men jag bloggar ändå. vi hörs ju, right! trevlig påsk

kate moss

Nu är hennes 9:onde kollektion i butik hos Topshop. Jag tycker att hon designar fina kläder, men dem brukar vara rätt så dyra faktiskt. För de som ville veta så kommer också svarta spets-underkläder säljas. Haaha! xD


uttorkning

Mer foton sa jag ju! Nu får ni lite bilder här, för att min blogg inte ska torka ut.



Jag hade inte med en bild på min kära schukkkkiii, men här kommer hon som ett frö i vinden:

jaaaao! :D





 


en sammanfattning

Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden, men mitt genomsnitt på antal blogginlägg per vecka är 9 st inlägg.
Här kommer iallafall en liten sammanfattning av mitt påbörjade fantastiska påsklov.

Fredag: På eftermiddagen efter skolan gick jag, Mands och Hannis till solvik med chiabattabröd och gurka. De spottade gurka på mig.. Och så köpte vi glass. Magnum Java = Yammie! Vi tog också nårga coola bilder uppe på taket.

På kvällen träffades i stort sett alla tjejer i klassen (förutom Hanna och Oa) på ett berg som ligger mittemot Stora Essingen uniefär. Där grillade vi banan och choklad på en engångsgrill i mörkret och åt godis. Vi satt inlindade i filtar och hade suuuuuper mysigt. Ett stort hjärta till min kära klass, den är bara för underbar! Jag sov över hos Stellisen också. Naajs!

Lördag: Jag och Stellis sprang en runda, och jag kände mig väldigt duktig. Sen kom Hannis och jag gjorde fruktsallad till dem. Då satt vi uppe på Stellas balkong i solen och åt fruksallad i stora lass. Sen hjälpte jag och Hannis, Stella med att tvätta hennes pool. Efter ett tag blev det tråkigt och vi satte oss i Stellis rum. Sen gick jag och Hannis hem. På kvällen vare najs. Jag, Hannis och Schucki drack te och pratade.

Söndag: Jag ska träffa Hannis och Mands och vi ska in till stan. Webbshoppar är farligt för man blir otroligt beroende.



---
På måndag (imorgon) åker jag till mitt egna lilla paradis. Landstället! Hahah! Jag ska frossa godis och slappa uppe vid draget. Mitt landställe är nog det bästa som finns. Våran härliga sjöbod, alla trevliga människor. Nä, det går inte att förklara. Allt är bara helt perfekt där. Hoppas Maja är där också. Vi brukar göra jordgubbs-tårta på sommrarna.
Sen får ni allt lite bilder när jag kommer hem, för jag tar med mig min lilla bebis, Systemisen!

Men nu måste jag lägga upp lite bilder, dessa är från hummerfisket 08:


Men dessa bilder säger ingenting. Inte äns mina ord gör det. (myskoo..?!!!)
Nu ska jag ringa Mands, hon har inte ringt än!

vackert

Varje gång jag hör denna otroligt vackra låt så dör jag. Detdär var ett dåligt uttryck. Men hela min kropp gråter, det är så himla vackert. Låtnamnet passar ju alltså perfekt in. River flows in you, ja det är exakt vad som händer. Även om tårar inte alltid lämnar ögonon, kan man gråta. Aaaaaaahhh. Gråt med mig nu. Gråt. Jaja, tyck är jag är töntig, men denhär låten är bara fööör vacker för att hålla inne sina känslor.


Bloglovin'

Snälla kära läsare. Det skulle vara otroligt snällt om ni valde att följa min blogg http://www.bloglovin.com/blogg/615656/emiliaandthecitybloggse
Om statistiken höjs blir det roligare att blogga. Så kom igen nu! ;)

stort huvud

Denna vecka hade jag som mål för mig själv att max sitta vid datorn 1 timme/dag, och läsa minst 1 timme/dag samt bara äta godis 1 gång denna vecka.
Men i måndags frossade jag och Hannis godis, haha. Så nu är det kört. Och så har jag suttit vid datorn typ 3 timmar idag. Oj oj! Inte så bra.
Anyway. Snart måste jag göra So:arbetet som raderades när jag skrivit en hel kväll. Suck.

----
Idag lurade jag Olli såå hårt! Det årliga tricket gick hem (iallafall hos en person..): "Jag har fått en kattunge.."
Olli blev hyperaktiv och ställde alla sortes frågor. Hahaahahahah!
Efter skolan åkte jag hem och satte mig på utegården i solen och läste sofis mode, som jag inte hade hunnit läsa. Det var najs. Haha

dethär är allt du behöver för att underhållas!
---
Här kommer dagens outfit


måste bara tillägga att denna bild är oseriös hahah xD stort huvud? :D


jag kan somsagt inte detta med outfit bilder.. here you have a jogaställning!
XOXO! :D

RSS 2.0